04 Temmuz 2006

Dondurma ve Pipi

Magnum nasıl bir dondurma böyle? İlk çıktığı günden beri cinsellik temalı, -çok afedersiniz- çüke benzetilerek bir takım kadınlar tarafından orgazmik sesler eşliğinde çatırdatarak yeme temalı reklamlara sahip bir ürün. Peki ben neden yiyorum bu zıkkımı? Tekrar -çok afedersiniz- ipneleşiyor muyum muntazaman? Yok efendim, bence tamamen yanlış pazarlama stratejisi. Madem adın magnum, çıkart reklamlara Tom Selleck'i, yesin magnumunu efendi gibi, bıyıklara bulaştırmadan, aferin diyeyim.

Bir başka kafama takılan mevzu da reklamlardaki o avratların dondurmayı çatır çutur ısırarak yemesidir. Oğlum dondurma ısırarak yenmez, yalanır. Boğazın şişer, allah muhafaza beyin beyin donması riski bile var. Ihhhş.

5 comments:

dreamsact dedi ki...

fena olmamış lan.. sahiden de hayır vardır tebdili mekanda ama tebdili vücud ya da tebdili ruh mümkün olmadıktan sonra gerisi nafile kalıyor biraz..

bi de, tırt fahrettin must alive!..

TirtFahrettin dedi ki...

yanlış comment olm bu, okuduğuna azcık dikkat et, hemen sil taşı. defol gözüm görmesin. hööyt.

dreamsact dedi ki...

anaaaa sen harbiden değşmişin lan!.. elime bu geldi buna yazdım nolcek.. bak olm, bu hallerin geçer, uzun sürmez, yarın birgün yine tırt olursun da bizim elimize kalırsın, aklını başına devşir..

TirtFahrettin dedi ki...

ehe mehe, özür dilerim abi. sert çıkmışım. bir daha okuyunca çok utandım. mehe mehe.

Inan dedi ki...

herşey şişko bir adamın soğuk ege sularından çıplak olarak çıkmasıyla başladı. buz gibi