04 Temmuz 2006

Tedbil-i Mekan

Gördüğünüz üzere blogumuzu tadilata soktuk, çehresini yeniledik. Sanırım önemli bir vizeme 16 saat kala yaptığım bu değişikliğin esas amacı bir süreliğine de olsa ders çalışmaktan kendimi alıkoymaktı. Tabii başka gerekçelerim de var, misal eski tema çok karanlık gelmeye başlamıştı gözüme. Ne bileyim, böyle daha bir huzur dolu oldu sanki. Sörç baks felan da kattım, baya bir post oldu ne de olsa. Sonracığıma, o nursuz resmimiz kalktı sağ taraftan, ileride karı kız resmi koyabilirim.

Hazır elim değmişken okuyan diğer blogculardan bir recam var. Sağ tarafa link ekletmek isteyen varsa bir zahmet yorum çaksınlar, ben de onlara çakayım.

Ferah ferah oldu lan buralar, badana yapayım bir de evime sen o zaman gör asıl.

3 comments:

Inan dedi ki...

tirrtcığım, yeni yüzün şahane olmuş. çevirileri yaparken "değişkenlerin yerinin sabit olması düşüncesinde çalışan türk yazılım yerelleştiricisi" eğilimlerini farkettim ve konseptine yaman uyduğunu farkettim (örn. 0 tane yorum var "Tedbil-i Mekan" adlı yazıya). blogunun sloganı da değişmiş, ama lütfen diyorum Meriç Bey bir milli değerimiz, bir sığınağımız, gereksiz deme kendilerine. belki bu tişörtler fikrini değiştirebilir. bir de sağ sütuna punktab.wordpress'i de çakıversene canikom, blogu devrettim deyü naz mı yapıyorsun? bir iki haftaya kadar tekrar dönebilirim bloga, kolaboratif saçmalayacağız .ide kardeşimle:)

TirtFahrettin dedi ki...

eheh, tırtça olsun diye harbiden öle bırakmıştım, lan kim farkeder demiştim ama bakıyorum da yamanmışsın! Fakat asıl cabbar azmini made in sivas sörçbaks'ı farkederek göstermeni isterdim.

slogan olayı değişken, sık sık değişecek zaten. ben ki meriç bey ile omuz omuza kumar oynamış adamım, bilmem mi değerini.

son olarak üşenmezsem bi iki güne link veririm. valla lan.

Inan dedi ki...

ah be eşek kafam. nasıl da göremedim sivas sörçbaks'ı, blogsörç he mi? eşşek kafa, eşşek kafa.

şu linki ver üşenme merak ettim şimdi. omuz omuza he mi?