29 Eylül 2006

Sordum Yeşil Çiçeğe

Ramazan ayı münasebetiyle bir gelenekçilik, bir muhafazakarlık havası dolaşmakta. Fırsat bu fırsattır diyerek özümüze dönme çağrısı yapmak istedi şu deli gönül.

Nerden çıktı, nasıl peyda oldu hatırlamıyorum ama şu salak MSN Messenger denen illet hayatlarımıza giriverdi. Invisible özelliğini getiren zalım mikrosoff bunu sanki Mars'a ilk insanlı uçuşu gerçekleştirmişcesini lanse ediyor. Afedersin dilini dudağını çıkartan sarı suratlı çirkin heyhula kılıklı sımayliler göndermeyi yurdum insanı pek bir seviyor. Birbirimizin ekranını titretmek tarifsiz bir haz veriyor bünyemize.

Nedir yani kardeşim? Ben bugüne kadar doğru dürüst kullanmadım, bundan sonra da kullanmayı pek düşünmüyorum. Eskiden bir ICQ vardı, ne oldu ona derseniz ben de size "Çatır çatır duruyor hala" derim. Canavar gibi program. İster invis takılın, ister away olurken mesaj bırakın, offline mesaj yollayın, info girin, yapın oğlu yapın.

Sizlerden ricam tozlu ICQ numaranızı bulun, çırpın, kullanmaya başlayın. Unuttuysanız bile gidin yenisini alın. Tekrar o eski güzel günlere dönelim. Ben döndüm bile hatta.

2 comments:

dreamsact dedi ki...

la benim blogun sağ sütünda altlarda bir yerde, araçlarda icq'nun 10. yılını kutlama logosu var. orada numaram da yazıyor, ekleyiver..

justine_therese dedi ki...

benim neyim eksik? ben de açtım çiçeğimi seneler sonra. seni de ekledim hemen ilk iş olarak fahrettincim. aslında ben evvel ezelden severdim icq'yu... en lezizi de anahtar kelimelerden izini kaybettiğin birilerini bulabilme işleviydi.