11 Aralık 2006

Reklam

Madem -kendi çapımda da olsa- bir okuyucu kitlesine sahibim, o zaman ben de o kitleyi istediğim gibi manipüle edebilir, istediğim mecraya yönlendiririm değil mi? Hiç sağa sola bakınma, bahsettiğim kitle sensin. Birazdan sana birkaç blog tavsiye edeceğim, sen de itiraz etmeden gidip bakacaksın, daha sonra sıkı takibe alacaksın. Hesap sorarım sonra, bilirsin.

Twin Geeks: Bu blog değişik bir kollaborasyon çalışması. Adından da belli olduğu üzere sadece 2 kişi ile sınırlı bir yazar kadrosuna sahip ve ne yazıktır ki bu kadronun % 50'sini atıl bir şekilde ben işgal etmekteyim. Kimsenin kafa yormadığı, daha doğrusu yormaya dahi meyletmediği en tırto, en boş mevzular üzerine ahkam kesilen, eğlenceli bir blog. Güzel. Valla.

Büzzüklerin Efendisi: Güzel bir blog daha. İçerik burada da halen tıngır mıngır. Zaten pek de sık post gelmiyor, ama geldi mi de iyi noktadan vurmakta. Temayı Firefox uyumlu hale getirse, bir de düzenli yazsa şahane olacak ama gidip teşvik etmek maksatlı bir iki comment yapmanız bu süreci hızlandıracağı kanaatindeyim.

Dam Üstünde Saksağan:Valla bu bizim manitanın blogu. Reklamını yapmazsam kafamı kırar. Aynısını blog üzerinden kızcağıza sarkıntılık edecek olan çakal sürüsüne ben yaparım, evet.

Aklımdan Geçenler: Bu da güzel bir blog. Girin kendiniz bakın işte.

Neyse efendim, dediğim gibi inceleyin, takip edin. Fazla da internette takılmayın, uykunuzu aksatmayın. Dağılın lan.

0 comments: