02 Şubat 2010

Star Wars Kamplaşması


Son iki post tesadüfen cnbc-e'ye çakıyoruz ama harbiden hakediyorlar. Star Wars Saga'yı yayınlamaya karar verdin, bunu dünyadaki en mükemmel şeymiş gibi lanse ettin eyvallah. Ama sezyum gibi yüzlerce insanı delirttin. Efendi gibi 4-5-6, 1-2-3 yayınlasan şanın yürürdü alemde. Neyse, asıl mevzumuz bu değildi zaten.

Etrafımdaki insanlara ve twitter'a bakızladıkça şunu görüyorum; insanlar ya bugüne kadar hiç merak etmeyip cnbc-e vasıtasıyla bu eserleri izliyorlar, ya da çoktan izleyip şimdi sözümona SW Geek kesiliyorlar başımıza. Lan oğlum! Delirtmeyin insanı! Efendi gibi izleyin işte filminizi. Eleştirinizi düzeyli yapın. Sen! Lan artiz, g.tü b.klu! İki sene önce filmi izlemiş olman beni hiç enterese etmez, ukalalaşma! Sen ekmeğe mama, ayakkabıya papa derken biz oklavalarla, çekpas saplarıyla ışın kılıççılık oynardık, yine de bugün senin kadar snoblaşmıyoruz insanlara.

Şimdi sessizce dağılın.

3 comments:

duygu başak ceylan uzunisim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
duygu başak ceylan uzunisim dedi ki...

-george lucas da bozdu abi yeaæææ-AH! neler oluyor?! -VUR HA VUR!

yanlış yazıp da silmek ama yılmayıp bi daha yazmak... yeryüzünde cehennem azabı çektim.

Adsız dedi ki...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Slow Downloads With NZB Downloads You Can Quickly Find High Quality Movies, Console Games, MP3s, Software & Download Them at Rapid Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]