09 Temmuz 2006

Yeter

Yemin ederim çok az kaldı bu blog'u kapatmama. Ne içimden bir şey yazmak geliyor ne de yazdıklarımı beğenebiliyorum. Tamam, herşey çok güzel olacak diye pembe bir gazla doldurup bünyemi atılıyorum ortaya, fakat birisi gelip elindeki iğneyle vücuduma muhtelif delikler açıyor, bütün gazım kaçıyor. Patlak bir plaj topu gibi kalıveriyorum. Kendimi yamalayıp bir kere daha deniyorum, yine aynı son.

Daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum. Sakin olmam gerek, ama nasıl olacağım onu da bilemiyorum. Kaçacağım en sonunda, ne izim bilincecek ne sesim duyulacak. Belki bu yaptığım son hareket tüm insanoğlunu mutlu eder, gıyabımda birileri Nobel ödülümü alır.

11 comments:

asdfgh dedi ki...

blogunu kapatmamanı öneririm..ben de kim oluyorum da sana öneri yazıyorum, biliyorum ama ara versen belki düzelir bazı şeyler..
yaz geldi yaz..ondandır..

dreamsact dedi ki...

yav anlamadım gitti, canı sıkılanın ilk aklına gelen blogu kapatmak oluyor.. yav kardeşim gidin başka şeyleri kapatın, hayatınızdaki açıkları kapatın, damlayan musluğu kapatın, gıcırdayan oda kapısını kapatın, bir süreliğine ışıkları kapatın karanlıkta kendinizi dinleyin ne bileyim.. blogun ne suçu var.. şurda hepi topu bir kaç adam akıllı insana temas ediyoruz, yazıyoruz, hoş beş ediyoruz.. kapatma birader blogu mlogu, dellendirme beni, atlar gelirim ankara'ya.. sen bari bi' akıllı ol yav.. bak indis luinwe (nicki bile yazılmıyor) takma adlı bir adem oğlu/kızı bile okuyor işte şu blogu, uzaylı mıdır orta dünya'dan mıdır nedir artık.. aklını başına devşir.. hatalar çorap söküğü gibi gider, bu sökülen ilmeklerden biri olmasın.. haddimi aşmış olabilirim belki ama ben de dellenmiş hallerdeyim, sakinleşirim yakında..

Inan dedi ki...

ehu, komple kardeşim, sakinleş önce bi, su iç, yüzünü yuv. hepsi geçer elbet. bak bana nasıl pırlanta gibi olmak üzereyim, o kadar dert tasa. devam et yazmaya. yakında süper hostumuza da geçeriz, wordpress'e de koşarız ooohoh gel keyfim gel:))

Unknown dedi ki...

kendimden şüphe etmeye başlıycam maşallah dediğim adam 3 gün sonra ölüyo,bastığım topraktan çim çıkmıyoda benim mi haberim yok diye ? tam farkettik senin bu şahane blogunu,sen şimdi kapatıcam diyosun...
yapma böyle...

TirtFahrettin dedi ki...

Yok lan. Hem halkın tepkisi, hem de bir sonraki girdideki gelişmeler beni alıkoydu bazı yanlış kararlardan.

Hatta blogu kapatmak bir yana, ikinci ortaklaşa bir blogla karşınızda olacağız. Denişik valla.

dreamsact dedi ki...

yuh!.. olum insan biraz nazlanır hık mık eder.. ne lan bu, aziz yıldırım'a mı özendin?!.. vazgeçtim lan, kapat blogu mulogu, gözüm görmesin..

TirtFahrettin dedi ki...

sact, saaact! içimden kapatmak geçti dedim sadece. yorumları okuyunca içim buruldu lan. aziz bey gibi yapmadık kı sonuçta. ne yapsak yaranamıyoruz. tamam lan, haber portalına döndük, bundan sonra yurtiçinden ve dünyadan gelişmeleri yazacağım sadece, oldu mu?

dreamsact dedi ki...

oyy, sağlam rest geldi bu sefer.. blöf olduğunu biliyom ama tırstım walla, yok gözüm sen böyle devam et.. haber portalı felan, aman diyim..

justine_therese dedi ki...

kapama sakın...bir de mümkünse bir kere attığın postu silme...simsiyah lezizdi misal...

TirtFahrettin dedi ki...

o sanırım publish edip sonradan sildiğim ilk ve son post'tu. çok feci anlamı vardı. silinmesi gereken bir post'tu, özür dilerim.

asdfgh dedi ki...

dreamsact'a: ben uzaylı değilim.

blogu kapatmamana sevindik ailecek..(bu da sana tirtfahrettin)