03 Ağustos 2006

Cenabetlik Silsilesi

Daha önce baya bir dert yanmıştım burada, ama geçen zaman gösterdi ki her zaman daha beteri olabilirmiş, oldu da. Abimin o zamanlar ortalığı ayağa kaldırdığım apandist ameliyatı artık gözüme son derece tırt gelmekte. Babam bypass oldu, şimdi durumu iyi. O ameliyattayken annanemin kapkaççılar tarafından çarpıldığını öğrendik. Uğursuzluklar ard arda gelmekte.

Ama herşeyden öte bir son 24 saat geçirdim ki evlere şenlik. Sabah evden çıkıp şehre inerken dolmuşta yarı uykulu halde PB'deki gardiyan Bellick'i gördüm. Adam bir de askerdi, üniformalı falan, ilk işaret de böylece gelmişti.

Her zaman buz gibi olan fakat o gün tost yiyeceğimi sezinleyen kantinci tarafından kızgın buhar kazanında ısıtılan tost elimdeki derileri eriterek benimle tek vücut olunca anlamalıydım b.ktan bir güne yelken açtığımı. Okulu bitirip babamın yanına gittik, hoş beş sohbet edip abimin eşini garaja gitmeye koyulduk. Seyir halinde gaza gelip bir sigara yakıverdim, tam bitirmeden de 5 cm kadar aralık olan camdan fıydırmaya karar verdim. Hain izmarit camdan çıkar gibi yapıp gerisin geri içeri giriverip önce enseme bir buse kondurdu. Allah diyemeden sırtımdan aşağı süzülen garabet nesne debelenmem ve düşük bel giymem sonucunda donumdan usulca kayarak -çok affınıza sığınarak söylemek isterim- g.t/t.şşak köprüme geldi yapıştı. O esnada yanımda bir kamyonla keskin bir virajı 80 km/s hızla geçmekteydim. Bir şekilde kazasız belasız atlatıldı bu hadise de.

Evime gelip iki bira içip film izleyip uyumaya karar verdim. Yatmadan önce de saat 3 gibi bloga bu olan biteni yazmaya karar verdim. Tam başlıyordum ki cepten arkadaş aradı, arabayla kaza yapmış, gidip arabayı kenara çektik, elemanları evlerine teslim ettik. Tam herşey bitti, eve gidip uyuyacağım derken gecenin son dakikalarında ayağımızın dibine kavun büyüklüğünde bir kirpi çıktı. O saatten sonra abimle doğru dürüst iki kelime bile etmeden yatıp uyudum.

Boy abdesti alırken göbek deliğini çok mu ihmal ediyorum lan yoksa?

5 comments:

justine_therese dedi ki...

biliyorum ayıp ettim tırtçığım ama gene de tutamadım kendimi, pek bir güldüm haline. affet lütfen...sen abdesti geç, deve falan kes bence. anca o paklar artık.

z dedi ki...

neden benim de aklıma doğrudan bu abdest meselesi geldi okurken ya?
Bi de göbek deliğindeki pamukçukları çıkarmayı dene, bir arkadaşımın(!) arkadaşı(!) öyle yapmış.
Geçmiş olsun ayriyeten..

licensedtokill dedi ki...

olum sabır imtihanına tutuluyosun bence.aman yiğidim dayan 10 gün sonra ordayım.

Unknown dedi ki...

şimdi öncelikle babana çok geçmiş olsun...
asıl konuya gelince beterin beteri var tırt.Benim tanıdığım lanetli bi' arkadaşım şu senin anlattıklarını yapsa fırlattığı sigarayla benzin deposunu denkler,mağmada pişmiş tostu elinde tutamayıp yanağına kaynak yapar sakarlıkla,yoluna kirpi yerine yaban domuzu çıkar...
kalın bağırsağına kadar abdest aldı çocuk gene bişey değişmedi.
Eğer benim hayatım hep böyle diyosan abdest,kurşun döktürme,deve,dana,antilop kurban etmeyle olucak iş değil bu.
8 kuşak öteden büyük deden bilmeden firavuna pandik attığı için lanetlenmiş biriysen artık bunun dönüşü yok demektir.Kabullen bu yaşamı...

TirtFahrettin dedi ki...

@castin: gülmek serbest moruk, zaten ben de aklıma geldikçe gülüyorum halime.

@f.f.: siz de "pamuklarım olmadan asla" diyorsanız aliye izleyin.

@licensed: hayatın yalan olm, aha oldu 10 gün yoksun. traş adam seni.

@corny: eh halimize şükür o zaman. parmak mevzusunda kesin babamın bir sabıkası vardır, sorayım hemen.