20 Eylül 2006

El ele, el ele verin çocuklar!

Bir takım projelere dahil olasım var. Deli gönül istiyor ki el ele verip birileriyle coşkunca yazılar yazalım, kah fikir teatisine girelim kah laf sokalım birbirimize. Bu kıpır kıpır ruh halimde gelen ilk teklife tabiri caizse balıklama atladım. Sadece msn adresini bildiğim -ki bu msn olaylarına daha sonra gireceğim bir daha çıkmamacasına- birisi aracılığıyla Köstebek adlı bir elektronik dergide yazmaya başladım. Karşımdaki msn adresine bakarak editörün yaşı, cinsiyeti yahut birikimi hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim. 40 yaşına merdiven dayamış, hafif göbekli, kısa samsun içen bir abimiz de olabilir, yeni yeni sakalı biten sivilceli bir ergen de. İlk sayısı nasıl desem, eeğ, biraz aceleye gelmiş gibi olmuş. Du bakalım bir iki sayıya kadar kokusu çıkar inşallah. Takip ediniz bakalım.

Radyo yayınıma da kaldığım yerden devam edeceğim. Ama asıl olay kollaboratif bir blog. Kafamızda yatan yeni bir blogda sıfırdan başlamak ama inceden de KM'nin kapılarını yeni bir yazara aralamak fikrini değerlendirmekteyim.

Gün ola harman ola.

1 comments:

Unknown dedi ki...

hayırlısı olsun tırto.senden daha büyük beklentilerim var bugün köstebek yarın time öbürsügün bi' bakmışsın forbes.neden olmasın sorarım sana?(tamam tamam dur ne çabuk 22 tane sebeb saydın...tamam anladım)