12 Ekim 2006

So long and thanks for all the fish

Aklımda çok güzel projeler vardı. İlk etapta Wordpress'e geçiş çalışmaları yaptım. Sonra vazgeçip Blogger'da devam etmeye karar kıldım. KM'ye kardeş bir blog peydahlayacak, daha sonra üçüncü bir blogda kollaboratif yazıcaktık. Ama gel gelelim kardeş ya da kollaboratif blogdan vazgeçtim, içimden KM'yi bile sürdürmek gelmiyor.

Daha önce de böyle gelgitler yaşamış, ama bir şekilde atlatmıştım. Ey okur, bil ki şu satırları yazmak bile bana acayip zulüm geliyor. Bir an önce bu girdiyi de yazıp, yayınlayıp bilgisayarı kapatmak istiyorum.

Yuvarlak sayıları severim, 70. postmuş bu da. 70 tane yazılıkmış bu blogun da ömrü. Zaten çok da bir kitlesi yoktu. Yine de hatıra olarak kalması için silmeyeceğim, dursun böyle. Neyse, öyle bir cahillik edip bukmark edenleriniz varsa siliversin, çıkarken kapıyı da kapatın. Hadi dağılın bakalım.

9 comments:

Adsız dedi ki...

tüh..

licensedtokill dedi ki...

sen var ya sen adamın ömründen ömür yirsin walla.

Adsız dedi ki...

zaçmalama allaşkına

kardeş bloğğlar olmadan nasıl onların kollobarontiv bloğu olabilir ki?

Inan dedi ki...

öyle bırakıp gidene çok laf ederler bizim mahallede. bilirsin hepsi çakal gençlerdir bıraktığını duyunca ne yaparlar? yeni tesislerin açılışı ne zaman?

bi de istediğin kolobortorif blok olsun, ben şevki teyzeyle de görüştüm, konuştum, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi koruma adına ortak çalışacayiz, kaçmak yok.

Adsız dedi ki...

yaf yaz iki bisi iste birakip gitme ayip olur walla. hem ise gittikmi bilgisayardan kimin blogunu takip edip isten kacacaz... guzel yaziosun. devam derim ben

Inan dedi ki...

ya bırakın serseriyi, pohpohlamayın. istediği de bu zaten. tamam lan yazma istemiyorum, var git. komplemuamele.gocuk'a da ben yazarım.
ayrıca bonussun olm.

senaaaaa dedi ki...

so long and thanks for all the laugh

justine_therese dedi ki...

ya ya ama... hayır ama... gidemezsin şekercim... izin vermiyorum o kadar...

Unknown dedi ki...

avukatlarımla görüştüm.yazmayı bıraktığın kesinleştiği anda sana tazminat davası açıcam komple diyip yarım yamalak muamelede bıraktığın için bu tehditkar konuşmamı arkamda duran 3000 çocuktan oluşan koro eşliğinde tamamlıyorum :
gitmeeeee ! sana muhtaaaacııım !
gözümde nursuuuun...
kes kes !
Kim ulan o arkalardaki öksüren velet ?