21 Kasım 2006

Duyuru

Farkındaysanız bir süredir Komple Muamele gerek görsel gerek içeriksel olarak yenilendi. Kapatma kararından vazgeçtikten sonra yeni bir başlangıç yaptım ve öncelikle sade bir tema seçtim. Takip edenler bilir, o zamandan beri de düzenli olarak yazmaktayım. Bu da bir şekilde bloguma olan trafiği pozitif yönde etkiledi pek tabii ki.

Artık tema konusunda daha fazla değişiklik yapmayacağım, blogumun sabit teması bu olacak. Buna karar kıldıktan sonra blogroll'u da güncellemek farz oldu. Sağ tarafta "kim lan bunlar?" sekmesinin altında blogunun ismini görmek isteyenler bana 6 adet fotoğraf, ikametgah ilmuhaberi ve 100 marklık rüşvet tutarı ile başvurabilirler.


Şimdilik başka söyleyeceğim yok, sessizce dağılın arkadaşlar.

12 comments:

Adsız dedi ki...

site eklenesi isteklerimizi nasıl göndereceğiz. misal www.sabirkupu.com eklense pek bir güzel olur. zira komple muamele sevdiğimiz saydığımız bir link olarak sayfalarımızda yer alıyor.

TirtFahrettin dedi ki...

evet, güzel bir noktaya değinmişsin. misal comment yoluyla olabilir.

hatta olmuş bile, değil mi?

justine_therese dedi ki...

:(

TirtFahrettin dedi ki...

asma o güzel yüzünü, sen de rolldasın artık. hadi yap şöyle en içbükeylisinden bi smayli de sevindir bizi castinim.

justine_therese dedi ki...

:)))))))))
yihuuuuuuuuu!!!!!!

senaaaaa dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
senaaaaa dedi ki...

şimdi şu rüşvet olayına takıldı aklım, öğrenci indirimi yapıyor musunuz? pasom var..

(seviyorum bunu yaa.. ölene kadar öğrenciyim.. bitirmiycem okulu!)

Adsız dedi ki...

Düzenli yazmaya başladığımdan beri demişsin ama bir süredir herhangi yeni bir post göremiyoruz sayın tırt lütfen titizlik gösterelim post tarihlrimize olmuyo bööle ;)

doli incapax dedi ki...

bi süre önce bloga tıklamamla "anaaaa layyn layyn" tepkileri vermeme neden oldunuz tırto bey. zira normalde bloglines üstünden okuyorum, tıklamıyorum. üşengeç mizahımla kabul ediniz beni.
mevzu dağıldı, ana fikir şu idi:
değiştirmekle iyi etmişsiniz amma ve lakin ben bu template'e göz koymuş, göz koymakla kalmamış bilimum arka plan değişikliği, renk değişikliği gibi sair zerzevat ilen saatlerimi heba etmiş idim. şaştım. ööle işte. o kadar. ama üzülmeyiniz, telaşa mahal yok, sağdan soldan bu templatein benim için fazla ferah olduğu tepkileri yağdı.
canım sıkılıyo, ki sanırım fazlasıynan belli oluyo. demem o ki bana da bi template lazım. ya öyle işte, kış geldi felan.
saygılarımla.

TirtFahrettin dedi ki...

sena: hadi bakalım, öğrencisin diye beleşe ekledim seni. iyi çalış derslerine, serserilik etme tamam mı?

locker: eh birazcık kaytaralım dedik bu posttan sonra hemencecik aldım ayarı. neyse sen yine de takip et, fantastik kuntastik görünen ama son derece tırto postlar yazmaya devam.

doli: eheh hızlı parmaklarımla senden önce davrandım demek ki. kalp kalbe karşıymış saçmalığına girmeyeyim di mi? ayrıca ben de senin bloga uğradığımda depresif bir tema görmek isterim, böyle nil karaibrahimgil klibi gibi şeyler bozar seni.

(bkz: self ayar)

doli incapax dedi ki...

ayarın şahı çöt diye benim omuriliğime inmiş ama vallahi de billahi de en temiz hislerimnen yazmıştım. :)
ben seviyom hem bu template'i. :)
saygımlarımla arz ederim.

TirtFahrettin dedi ki...

sana ayar verenin elleri kırılsın be doli'm.