05 Ocak 2007

Veda

Tamamen kişisel sebeplerden dolayı KM'ye bugünden sonra birşey eklememe kararı aldım. Bu blog sayesinde çok güzel insanlar tanıdım, çok eğlendim, çok defa içimi döktüm ama herşeyin bir sonu olduğuna inanıyorum. Bilmeden kırdıklarım varsa onlardan da özür diliyorum. Neyse, kendinize iyi bakın.


6 comments:

licensedtokill dedi ki...

yapma lan

acicikolata dedi ki...

iyiydik be.
neyse.
ben sinemaya gidince gene dolby digital reklaminda ayaklarinda varille zbam zbam diye yuruyen cok sacli herifi sen sanarak izlerim hasret gidermis olurum

Unknown dedi ki...

Bilmiyorum belkide en doğrusunu yapıyosun.Benimde aklımı çeliyosun.Hemde inanılmaz bir refleksle 90'a giden aklımı çeliyosun köşeden.90-60-90'a giden aklımı....tamam yeter,kendi kendime küfretmemem için burda kesmem lazım.
Gene gelicek olursan buralarda bekliyoruz seni ey tırto.Burda olmazsam anahtar paspasın altında.İçerde bi' de daktilo olucaktı Bülent Ecevit'ten kalma.Çekinme ve yaz yazılarını istediğin zaman.
Hoşçakal.

skoer dedi ki...

Dönersen ıslık çal.

TirtFahrettin dedi ki...


her sey cok guzel olusta ,oresim hani seni tasiyan askerler felan ,birak bu isleri kardes ,sehitleride a sosyal bunalim hayatiniza malzeme etmeyin.o sehit inandiklari yada mecbur oldugu sebeb lerden dolayi en azindan bnim gibi chil (eminim senin gozunde) sehit olmus.saygi duy en azindan. kuull olacagim diye malzeme etme.at least you mother fucker(this is the way you understand mother fucker fuck yourself, and get a mirror get wank up to your ass) yani gusel kardesim orospu cocuklugu yapma git baska tikky resimler bul sehitlerden elini cek.


comment yoluyla sataşan bir iki çakal varmış. ne hikmetse mail olarak aldım yazdıklarını ama sayfada göremedim.

neyse, mizahtan anlamayan, sığ, kafatasçı insanlarla uğraşmak gibi bir hobim olmadı. tiki olarak da anılmam beni pek de gocundurmadı. ama beni en çok üzen şey bu anonymous varlığın anadilini imla hataları ile kullanırken iş ingilizceye gelince harlemin arka sokaklarında yetişmiş bir zenci kıvraklığı ile hatasıza yakın bir edebi tutum sergilemesidir.

şimdi burda soyağacı ile ilgili ince bir espri yapardım ama hem havamda değilim hem de o varlıkla aynı seviyeye inmek istemiyorum. ayrıca anlayacağından da emin değilim.

insan olanlara not: yemin ederim işi gücü bırakıp bir takım varlıklarla uğraşmak için geri dönmek isterdim, ama değmez. kendinize iyi bakın.

Mine dedi ki...

bitti mi?! yeni keşfetmiştim ben ama :(