27 Şubat 2007

Başlık Kafaya Giyilir

İzleyenler bilir, "Man on the Moon" adlı sinema eserinin başında Andy Kaufman'ı canlandıran Jim Carrey "Film bitti, evinize gidin. Ciddiyim." der. Hatta akabinde kapanış kredisi geçmeye başlar. "Lan? Ne oluyor?" demeye kalmadan tekrar sahneye giren Kaufman "Tamam, gereksiz insanlar gittiğine göre filme başlayabiliriz" der ve film hakikatten bir daha başlar.

Güzel bir atraksyondu bence.

Neyse, biz işimize dönelim. Yazmaktan çok keyif aldığım bloguma tekrar zaman ayırmaya başladım. Takip edip etmemek tamamen size kalmış. Zaten takip etmeye gönlü olmayan bir takım gereksiz insanlar çoktan ilgisini kaybetti, daha rahat ahkam kesebileceğim artık.

Okuyucuya özel not: Hayatımdaki öncelikleri tekrar gözden geçirdim bu zaman zarfında. Önem göstermem gerekip ihmal ettiklerim de vardı gereğinden fazla önem verdiklerim de. Birinci gruba dahil olan bloguma daha bir özeneceğim artık, her daim kuyruk yağıyla parlatıp, cillop gibi tutacağım. Canım blogum benim, yalarca böceğim.

2 comments:

licensedtokill dedi ki...

süper ne mutlu seni yeniden yeşil sahalarda görmek.template de cillop gibi olmuş.bi ara benimkine de bi el atarsın artık :))

licensedtokill dedi ki...

Ayrıca " Here I come to save the day" .Hareketi sen biliyorsun