24 Nisan 2007

Aranan Adam

Nahnu Bey sağolsun, beni reinvigorate ile tanıştıralı beri bloga gelenin gidenin çetelesini tutar oldum. En keyflisi de arama motorlarından gelen ziyaretçilerin neyi aradıklarını incelemek. Gönül isterdi ki hepsinin aradığı şey bende olsun, herkesin derdine ilaç olayım ama öyle şeyler aranmış ki çaresiz kaldım ben de. Yine de elimden geldiğince yardımcı olacağım:

örümcek adam setup: muhtemelen yeğenine aldığın oyunu kuramadın. en iyisi cdleri aldığın işportacıya cuma günü bir daha uğra. kesin kreklemek lazımdır.

kedi kostümleri ve kalıpları: 23 nisanda sizin çocuğun okulu kostüm tasarımında değişik bir arayış içerisinde sanırım. ya da eşinizi kedi kadın kılığında görmeyi kafaya taktınız. bilemedim.

şahane pornolar: onu bana değil örümcek adam oyununu aldığın dayıya sor abicim. tezgahın altında zulası var, valla.

4 8 15 16 23 42 nedir?: harbiden bilmiyorum ben de. yine de ganyan doldururken gözönünde bulundurulması gereken rakamlar gibi geldi bana. ya da değildir.

kıvırcık saçlara banyo sonrası bakım: bu konuda elida laboratuvarları kadar bilgi sahibi olmasam da gönül rahatlığıyla saç kurutma makinası kullanmaman gerektiğini söyleyebilirim. tabii ki mahallenin veletlerinin sana bonus diyememesi senin için sinüzit olmaktan daha önemliyse.

kızların sünnet edilişi, memelerini gösteren kadınlar, pipi ısıran: sizlere diyecek pek birşey bulamadım açıkçası. diğer iki mevzu beni sadece ürkütse de memelerini gösteren kadınları arayan arkadaş eğer muvaffak olursa bana da haber versin. çaldırıp kapatsın, ben onu ararım.

msn şifre kıran biriyle iletişim: benim o hekır. sen msn adresini ver, bir de 50 lira havale çıkart adıma, o işi olmuş bil. bilgeyts@msn.com bile vız gelir, o derece.

gul golge "ayakkabı numarası 44": anlam veremedim pek. eğer gül gölge'nin ayakları hakikatten 44 numaraysa hızla gachayım.

avrat var ev yapar avrat var ev yıkar: sanırım bu bir arama cümlesinden çok google'a yapılmış bir nasihat. amcam kendi çapında tasiyelerde bulunmuş. kendisi bu konuda dertli sanırım.

astronot mesleği: iyi meslektir. ssk'sı var, servisi, sodeksosu var. daha ne olsun. hadi s.ktret öss'yi, gel birer bira içelim seninle dostum.

0 comments: