09 Ocak 2009

Bir lokma, bir hırka

Burger King Whopper Sacrifice isimli bir facebook uygulaması çıkartmış. İşleyiş basit: arkadaş listesinden 10 kişi silene bir Whopper veriyorlar. Mantık da şu sloganda gizli: "You like your friends, but you love the Whopper!" İnsanı ikilemde bırakarak, sosyal bağlarınızı somut bir ödüle takas edip etmeyeceğinizi sınıyorlar. An itibariyle 53.321 kişi roketlenmiş bile.

Kendi yeme stilimi düşünüyorum da, bir arkadaşım bir lokma Whopper'dan bile ucuzmuş. Peh.

1 comments:

Unknown dedi ki...

5 kişiye çikın royal veriyolarsa yekten yazılırım listeye.illaki 5 kişi çıkartırım o listeden.bi' ısırığa karşılıklı anlaşma yapıp silinmeyi kabul edicek insan var.
fakat asıl derdim şu,yarın öbürgün biri beni vupır için sildi(ki anlayışla karşılarım,açlık kötü şey) bana mesaj geliyor mu "Senin kekoca ve mahoca "kanka naber yiee?" dediğin dostun,kafadarın,ruh ikizin seni bi' parça ızgara et,iki domates ve 3-5 soğanın ekmek arasına girmiş haliyle takas etti...ki senin profiline baktık da...değişilir lan...bence doğru bi' seçim seni silmesi." şeklinde ?
Ben böyle hardcoriental ayrılık mesajları istiyorum,Çılgın Sedat şarkısını edit'leyip ataköy'de bir yata,tarabya'da bir kata,bir de beş para etmez bi' vupır'a sattın beni diycekse onu bile silerim listemden.