17 Aralık 2005

Çalışma Metodları ya da Dayak Arsızlığı

Normal bir insan evladının çoktan yastığına kafasını koyup uyumaya başladığı şu saatlerde benim blog girdisi yazmam sanırım kişiliğim hakkında önemli ipuçları vermekte. 5 saat 21 dakika içerisinde gireceğim hayati önem taşıyan vize arifesinde bu saçmalığı yapmamdaki esas sebep kesinlikle dikkat eksikliği. Günümüz psikiyatristleri bunun çözümünün ilaç tedavisi destekli terapiler olduğunu düşünse de benim şahsi kanaatim meşe odunu yoluyla karakter kazandırma sanatı olduğu yönündedir.

Tek çalışma günü olarak planladığım bu naçizane cuma gününde yaptıklarımı özetlemek isterim. Öğlene doğru uyanmak, poğaça destekli bir kahvaltı, elektrik faturası ödeme yolunda boşa giden çabalar, arkadaşlarla geyik çevirmek, oynamayı zerre kadar bilmememe rağmen 2 saat pişti oynamak, birazcık daha geyik, sonra biraz da pc'de oyun oynamak, azıcık ders çalışmak, motive olmak için adult film izlemek ve en nihayetinde blog girdisi girmek.

Acilen dayak yemem lazım.

Kaşıntılardayım.

3 comments:

Inan dedi ki...

meşeoterapi yüzyıllarca batıl bir itikat olarak görüldü, kocakarı ilaçları ile bir tutuldu. ancak modern tıp artık bazı şeyleri inkar edemiyor. modern tıbbın da meşeoterapiye ihtiyacı var. in meşe we trust. veri lav

Eser dedi ki...

her ne kadar meşe terapisinin faydalarından birebir yararlanmışsamda,
size bu durmunuz geçici gibi geliyor ve finallerde toplayabilecek gibiyseniz kesinlikle daha hafif olan ardıç veya her zaman izini taşıyabileceğiniz kızılcığı tavsiye ederim fakat sizde benim gibi iflah olmaz bir romantikseniz meşe kesinlikle...
kesinlikle bence

TirtFahrettin dedi ki...

meşe, gürgen ve diğer ahşap tedavi yöntemleri ile ilgili bir doktrin hazırlamaktayım, ben buna batıl diyenin alnını karışlarım.

ayrıca kızılcık terapisi de çalışmalarda ivme kazanmak için kulağa hoş gelmekte, derhal üzerimde deneyeceğim.