23 Mayıs 2006

Hava Değişimi ve Tayfun

Yaz geliyor a dostlare. İç donlarımızı çıkarıp, tişörtlerimizi giyip, fütursuzca hoplayıp zıpladığımız bahar da geldi geçti. Yıllardır hep aynı olay: kış, sonra bahar, akabinde yaz. Yıllardır hiç şaşmadı namussuz.

Aslında pek sevmem yaz aylarını. Büyüklerimiz "yaz gelse de bi kavun s.ksek" diyerek bu mevsime karşı özlemlerini dile getirse de ben pek hazzettmem yazdan. Sıcak lan bir kere. Kışın üşürsen atkı, bere, yün don ile çıkarsın dışarı misler gibi ama yaz öyle mi? İstersen çırıl çıplak çık, ne fayda. Yapış yapış, kavurucu bir sıcak. Sigara bile içilmiyor sıcakta.

"Aslında paran olacak, gideceksin İbiza'ya, bak nasıl güzel mevsimmiş yaz göreceksin" tarzı klişe bir yaklaşımla bu satırları okuyanlar var aranızda, biliyorum. Çok afedersiniz İbiza değil bütün yarımküre bir araya gelse sevdiremez bana bu yılışık mevsimi. Baharın gözünü seveyim. Halbuki dünyaya gözümü açtığım ay Temmuz olduğundan yaz çocuğu olmam gerekirdi.

Temmuz ayının içinde meyve ismi geçen tek ay olduğunu biliyor muydunuz? Çok afedersiniz 31 çekmekte bir de. Ne kadar erotik değil mi?

O değil de, Tayfun'a ne oldu lan? Gerdan kıran, saksafoncu, deri montlu Tayfun. Bir ara Kayahan'ın kızı ile birlikteydi. Özledim yav.

2 comments:

IşIL dedi ki...

EVET YA TAYFUNUMU BENDE COK ÖSLEDİM COK SEVİYORUM ONU O BENİM TAA 1 YASINDAYKEN SARKISINI DUYDUĞUM EVE KOŞTUĞUM İLK AŞKIMDI 17 SENEDİR HALA KASEDİ DURUR EVDE TAYFUNU SEVMEYEN ÖLSÜN ÇOK ÖSLEDİM ONU YA AŞKIMI GÖREN OLURSA BENİDE BİLGİLENDİRSİN :)

Adsız dedi ki...

kullanılmış hava değişimi