18 Temmuz 2006

Son Vaziyetler

* Aylardır ertelediğim bir şeyi dün yaptım, kompüterime Fedora Core 4 yükledim nihayet. Şu ana kadar herşey tıkırında, bir tek telif olaylarına mahsuben mp3 çalamamaktayım, onu da üçüncü parti bir paketle çözeceğim inşallah. Yalnız o da kurulmak için 16 başka paketin kurulu olmasını istiyor, umarım dependency miktarı onlardan sonra üç haneli sayılara ulaşmaz.

* Hazır elim değmişken -icatedeninmezarınasıçtığımının- msn'deki contact list'i temizledim. Nasıl olsa bir daha asla konuşmam dediğim bir sürü insanı sildim, huzurla doldum.

* Evde tek başıma yaşarken daha bir temiz, daha bir düzenli insan olduğumun farkına vardım. Ufak tefek dağınıklıklar haricinde ideal bir evde oturuyorum bile diyebilirim, evet.

* Babamın kalp rahatsızlığı ortaya çıkınca kendime daha iyi bakacağıma, sağlıklı besleneceğime dair hem kendime hem de babama söz verdim. Neticede 24 saat dolmadan tükettiklerim: Halep işi kebap (1 porsiyon), 1 kutu kola, 1 litrelik kola, yarım hamburger, bir paket lay's, yarım paket sigara, pilav üstü döner (1,5 porsiyon), 1 kutu kola daha. Sanırım kalpten ölürüm ben.

* O değil de, Tümer Metin olayını hala sindirebilmiş değilim, aklıma geldikçe sektiriyorum.

4 comments:

eloise dedi ki...

ahaha onu bende yapıorum ya msnde list'in yarısı blocklanmış biçimde..silmeye de kıyamıorum ööle duruo..2-3 kişiyle konuşuorum gerisi gereksiz insan dolu:D

vintage biscuit dedi ki...

gazli icecekleri hayatimdan cikardim
cok ama cok mutlu oldumm
herkese tavsiye diyorummm

Inan dedi ki...

fedora core'un hayırlı olsun. dependency olayı üç haneliye geçmiyor merak etme. zaten mp3 dinlemek için de iki üç mb boyutunda dependency indirirsin. media player olarak mplayer'i tercih ediyorum, tavsiye olunur anacım. peder bey'e de saygılarımı iletiyorum kendisine dikkat etsin daha zeytin işine gireceğiz ben kostik ve paslı demir topladım bayağı.

TirtFahrettin dedi ki...

msn temizliği bir yana, ciddi ciddi icq'ya dönüşü düşünüyorum. bu retro hareketimin arkasında duracak babayiğit varsa az beklesin, bomba haberlerim var.

gazlı içeceksiz bir hayat fasa fisodur. böbrek hastasıyım ve sudan çok gazlı içecek tüketmekteyim, maşallah turp gibiyim. gerisi yalan. su sağlığa zararlıdır.

fedora ile aramı da şahane bir şekilde düzelttim, bürrsst deyince duruyor, ho deyince coşuyor artık. babacık olayı ise zivzivli biraz, içimde kalsa daha iyi. ama kostik ve paslı demir olayını ileteceğim, kesin sevinecektir. şaka bir yana; iki kuruş param olsa zeytin işi kurardım babacığıma. tüm mülküm feda olsun ikisini de.