22 Ekim 2007

Birtakım Şeylere Çok Sinirlenmiş Yazar

Herkesin hayata dair tutunacak bazı şeyleri vardır. Benim de biricik Beşiktaş'ım var. Var ama uzunca bir süredir ömrümden ömür çalmakta bu takım. Dengesizleştim sayesinde. Son dakikada atılan ve yenilen goller, takımın bir anda değişiveren çehresi, inişli çıkışlı performansı beni adeta rus salatasına çevirdi. Lan Ertuğrul! Adam gibi oynat lan takımı, hasta etme adamı. İyice kendin gibi pasif ettin bizi. Forma giyen arkadaşlar! Siz hasta mısınız? En motive olmanız gereken anda fıs çıkıyorsunuz, en umut kesilecek anlarda şahlanıp akıl almaz işler yapıyorsunuz! Bir çizgi tutturun, biz de bilelim ne olacak ne olmayacak, deli etmeyin lan taraftarı.

Feysbuk muhabbeti iyice popülerleşti ya memlekette, şimdi furya feysbuka bok atmak. Bloglardan, köşeyazarlarına, sözlükten, arkadaş çevreme kadar herkes "öğğ feysbuk mu, bırak ya ne ilkokulu ne arkadaşı bulması yeaa, bırak yaa, mırak yeaaa" tarzı eleştirilerde bulunuyor. Ama ne hikmetse bu aynı elemanlar itinayla sabahlara kadar birbirinin kafasına keçi, köpek fırlatmakta, sanal bira ısmarlamakta. Bak bir tanenizi daha yakalarsam yemin ederim kafanıza gerçek keçi atacağım. Şimdi sessizce defolun.

Feysbuktan söz açılmışken, internet üzerinden ucuz ahkam kesmek iyice moda oldu. "FWD: fwd: FWD:: PKK'lı piçlerin kökünü kurutacağız!!!" tarzı e-mailler, "KAN İSTİYORUZ!!!" tarzı msn iletileri, feysbuk mesajları iyi hoş ama iş bu kadarla bitmiyor. Tamam, mevcut hükümetin olaylar karşısındaki basiretsizliği beni de çileden çıkarmakta ama ordu sevk ve idaresi Age of Empires oynamaya benzemez. Ha deyince iki tıklamayla terör bitmez. Herkesi mantığa ve sağduyuya çağırıyorum, bırakın klavye başında ahkam kesmeyi. Teröre karşı tutumunuz daha sağduyulu olmalı. Türk Ordusu'na karşı olan güveniniz asla bitmesin, elbette bu kara günler de bitecek, metin olalım.

Aslında yazacak birçok mevzu daha vardı ama bu terör olayları aklıma geldikçe kafam dağılıveriyor. Son olarak: Bülent Ersoy ölsün artık, albümleri yakılsın, hafızalarımızı silelim, öyle birisi hiç yaşamamış olsun yahu. Divaymış! Ondan olsa olsa Jabba The Hutt olur.

4 comments:

licensedtokill dedi ki...

yürü be aslanım. haklısın. ekşi sözlükte neyin ne olduğunu bilmeden habertürk, skytürk gibi kanallarda üç beş yorumcuyu dinleyip ahkama kesmeye çalışan bi ton dallama var. evet, askerlik cossacks age of empires oynamaya benzemez. oraları anca google earth ten gören adamlar bi zahmet g.t kesmeyi bıraksın. forward mailleri okumadan silmek gibi pis bi huyum var.feysbook a da kimse bok atmasın gayet başarılı. bi ton eski arkadaşımı buldum.bülent ersoy da evet ölsün. artı jabba the hudd a yaptığın bu hakaretleri kendisi duysa sana yedirir. ha kamufalajıma laf etmişsin ne o pembe kelebek filan. sen kendine bak murrun ve kulakko.saygılar efendim

justine_therese dedi ki...

aaa. ben de senin 3 ayda bir post atmana sinirleniyorum ama... olmaz ki böyle be genç...

Unknown dedi ki...

Bak...Kuzenimle(ki bi' üstteki yoruma tekabül eder) aynı fikirde olmam güneş tutulmasının Samsun'dan tam olarak izlenebilmesi ihtimaliyle aynı.Fakat bu düşük ihtimale karşın kendisinin bu yorumunu haklı buluyorum.
Hiç olmadı şu resti/blöfü sanada çekiyim :
"Askere gidiyorum ben,yazsana bişeyler."(Orjinali "Askere gidiyorum ben görüşelim mutlaka bi' ara"...basit görünsede nice insanı ağıma düşürdüm bu şekil henüz yemeyen çıkmadı...+ kuzenimle ekseriyetle aynı fikirde oluruz bunuda söylemeden edemedim..."Tüm mal varlığımızı Bitlis'li Genç İşadamları Derneği'ne bağışlıyoruz" yazsa "Haklıdır." diye imzamı atarım altına o kararın...Bu bağlamda...Evet,doğru söylüyor kendisi.Yaz bişeyler artık...Sen bu satırları okuduğunda belkide ben çok uzaklarda olucam(yalan lan yalan daha 15 gün buralardayım...15 güne okursun heralde) ...çenenden öpüyorum.)

Darkohl dedi ki...

hehehe